VVS Åkersberga - Renovering

VVS Åkersberga - Norra Stockholm, Åkersberga, Täby, Vallentuna, Sollentuna och Norrtälje

Ta hjälp av ett proffs innan större renovering - Skärgårdsstads VVS AB

Mats Andersson har i flera år drivit VVS-företaget Skärgårdsstads VVS AB. Med en långt och gedigen yrkeserfarenhet inom branschen under hela sitt yrkesverksamma liv har Matte arbetat med VVS och VVS-installationer.

Värme, vatten och Sanitet, VVS

Du kan anlita Skärgårdsstads VVS för alla renoveringar och nyinstallationer inom värme, vatten och sanitet, VVS. Mats tar på sig både större och mindre VVS-uppdrag inom Stockholmsområdet. Vid stora uppdrag arbetar även Mats tillsammans med fler VVS-montörer.

Konsult/ ”besktningsman” eller bollplank inför badrumsrenoivering

Tips är att använda Mats som bollplank när du står inför att planera ett nytt badrum eller ett nytt kök. Du kan också rådgöra med honom om ditt värmesystem och ditt avloppssystem. Att ta in information från oss proffs innan en åtgärd startats är en väl värd investering.

Ring gärna Mats. Varmt välkommen!

Nyrenovering och VVS-arbeten

VVS-installationer, reparationer och underhåll

Allt förekommande VVS-arbete i privatbostäder. Även uppdrag i flerfamiljshus, kontor och industrifastigheter. Branschen är föränderlig och jag har arbetat tillräckligt länge för att kunna hantera både gamla komplicerade anläggningar och installationer som den nya moderna installationstekniken. Den nya VVS-tekniken är intressant att ta del av men ibland så måste de gamla kunskaperna fram, framförallt när det gäller äldre fastigheter.

Vattenfelsbrytare – Vattensäkra fastigheten

Vet du att det numera finns system som larmar om en vattenläcka uppkommer, och dessutom stänger av inkommande vatten så att skador på huset minimeras. Systemet går även att använda förebyggande så att du kan stänga av vattnet under exempelvis en semesterresa. Att vattensäkra sitt kök och sina våtutrymmen är en trygg och billig investering som nog snart även kommer att vara ett krav från försäkringsbolagen. Ring så berättar jag mer och berättar vilka åtgärder som passar i just din bostad.

vattenfelsbrytare
VVS-jour i mån av tid

Vattenläcka, vattenläckage akut Åkersberga?

Ibland är det bråttom! Jag hjälper gärna till med ditt akuta problem om jag kan. Ring mig så avgör jag om jag har möjlighet att hjälpa dig, eller om du måste ringa vidare till en sedvanlig rörjour. Det är ofta lite dyrare med akuta uppdrag men jag finns ju närmare till hands och när det mest akuta är ordnat kan vi ju övergå till ett vanligt planerat VVS-uppdrag och rätta till resten.

Ring Matte nedan för att höra om han är tillgänglig!

Tel: 076-632 74 01

Vattenläckage VVS firma