VVS Badrum Åkersberga

VVS Badrum, renovering i norra Stockholm Åkersberga, Täby, Vallentuna, Sollentuna och Norrtälje

Badrumsrenovering VVS i Åkersberga

Ska du bygga eller renovera ditt badrum eller kanske bara installera en ny blandare. Det är viktigt att då välja rätt produkter och även att dessa installeras på rätt sätt. Skärgårdsstads VVS AB i Åkersberga genomför Badrumsrenoveringar och då står vi för alla rör och tätskiktsinstallationer. I ett badrum som är gjort helt enligt reglerna är det nästintill omöjligt att få en vattenskada. 

Säkra brunnar

När man bygger badrum är det viktigt att man konsulterar och har en rörmokare som kan reglerna och som ser till att installationen blir säker. Den mest vanliga vattenskadan i badrum är dåligt tätade och felaktigt monterade golvbrunnar. En annan vanlig vattenskada är då vårtymmet saknar golvbrunn och när det är fel lutning på golvet. Vid vissa moderna och stora kakeltyper är det svårt att få en godkänd lutning om badrummet ska se snyggt ut utan skarvar. I detta fall är det mycket viktigt att höja trösklar så att vattnet inte rinner åt fel håll. Vattnet ska alltid mot brunnen. Det är vanligt att brunnar saknar brunnsmanchetter samt att tätskiktet är felaktigt utskuret då leverantörens verktyg inte använts. (tex Purusbrunnar)

Blandare i väggen

Vägginstallerade blandare brukar numera även vara inbyggda i en säker box som gör att eventuellt läckage i blandaren då rinner ut på badrumsgolvet istället för inuti väggarna. 

Rördragning badrum

 

Säker vatten- och avloppsinstallation

Tveka inte att kontakta oss, vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är redo för nästa steg.

Rördragning badrum

Rören ska ha rätt avstånd från väggar och vara av rätt material och fabrikat. Ofta krävs även särskilda verktyg för att få det bra. Bästa lösningen är ofta att samla alla rör och kopplingar i ett och samma vattentäta skåp. 

Om du behöver hjälp med rördragning och arbeten med VVS i badrummet, tveka inte på att kontakta oss. 

Säker vatteninstallation

Vi arbetar enligt branschens regler från Säker Vatten, GVK och BKR. På deras webbplatser finns handböcker och branschregler om du själv önskar läsa mer om detta. 

Tänk på att alltid rådgöra med ett proffs innan större renoveringar, det är en liten kostnad mot vad som kan hända. 

Kontakta Matte för konsultation och rådgivning.

VVS badrum och kök

VVS-arbeten i badrum eller köksrenoveringar genomför vi dagligen och vi har en gedigen erfarenhet av området för att lösa ditt badrum och köksrenovering på bästa och mest säkra sätt.

Följ Skärgårdsstads VVS